"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας -Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές. Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση ενηλίκων χορευτών ενώ το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 17:00 θα συναντηθούν οι χορευτές των παιδικών – εφηβικών τμημάτων.

Προσκαλούνται παλαιοί και νέοι χορευτές να έρθουν στις συναντήσεις.
Το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα λειτουργεί στην αίθουσα χορού του Πνευματικού Κέντρου, Γαριβάλδη 8 .

Διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Επίσης ερευνάται καταγράφεται και παρουσιάζεται η πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση των Τρικάλων.

Τα τμήματα του Δ.Χ.Σ έχουν μια συνεχή και αξιόλογη παρουσία στα μουσικοχορευτικά πολιτιστικά δρώμενα και συμμετέχουν σε πλείστες άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα στην πόλη και το νομό των Τρικάλων. Στα σαράντα και πλέον χρόνια λειτουργίας του υπηρετεί με υπευθυνότητα τον αυθεντικό παραδοσιακό χορό διερευνώντας τις χρήσεις και τις λειτουργίες του, τη σχέση του με την κοινωνία και τους ανθρώπους που τον βίωναν.

Η φοίτηση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες – Εγγραφές: Καθημερινά 9.00π.-1.30 μ.μ. στα Γραφεία του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γαριβάλδη 8 τηλ. 2431353569-7 , 2431036928

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης