Ξεναγήσεις στο Οθωμανικό λουτρό Reviewed by Momizat on . Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων συμμετέχει στην «Ημέρα για την προβολή του πολυσχιδούς έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας» με ξεναγήσεις στο Οθωμανικό Λουτρό Τρικ Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων συμμετέχει στην «Ημέρα για την προβολή του πολυσχιδούς έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας» με ξεναγήσεις στο Οθωμανικό Λουτρό Τρικ Rating: 0

Ξεναγήσεις στο Οθωμανικό λουτρό

Ξεναγήσεις στο Οθωμανικό λουτρό

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων συμμετέχει στην «Ημέρα για την προβολή του πολυσχιδούς έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας» με ξεναγήσεις στο Οθωμανικό Λουτρό Τρικάλων από αρχαιολόγους, μηχανικούς και συντηρητές της Υπηρεσίας, με θέματα: «Προστασία – ανάδειξη του Οθωμανικού Λουτρού στο υπό δημιουργία Κέντρο Έρευνας Βασίλης Τσιτσάνης». 
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 1 μ.μ. Οι ξεναγήσεις απευθύνονται σε ομάδες μαθητών και πολιτών.
“Για τη συμμετοχή των σχολικών μονάδων παρακαλούμε, όπως οι αρμόδιοι ενημερώσουν άμεσα την Υπηρεσία μας, προκειμένου να γίνει έγκαιρη διαμόρφωση του προγράμματος (πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: κ. Ουρανία Μπαλογιάννη και κ. Μαρία Θεοφάνους τηλ. 2431076647).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση..

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή