"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.3 C
Trikala

Ξενοδοχείο στη Σκιάθο πουλήθηκε 3,5 εκατομμύρια ευρώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην αγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει στην κατοχή της το ξενοδοχείο «Plaza» στην Καναπίτσα της Σκιάθου προχώρησε η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π.

Το ξενοδοχείο «Plaza» βρίσκεται στην παραλία της Καναπίτσας και απέχει 8 χλμ. από την πόλη της Σκιάθου και το διεθνές αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». Το ξενοδοχείο είναι 3* με δυναμικότητα 79 δωματίων και συνολική επιφάνεια 3.888 τ.μ.. Το συγκρότημα διαθέτει 2 πισίνες, εστιατόριο, ναό, κτίριο προσωπικού και είναι κτισμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.135 τ.μ..

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, υπέγραψε την μίσθωση του ακινήτου στην Hotel Keys Μ.Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain Α.Ε. και το συμφωνηθέν τίμημα για την απόκτηση του ξενοδοχείου ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία σκοπεύει να ανακαινίσει το ξενοδοχείο στο τέλος του 2020 ενώ με την προσθήκη του Plaza Hotel, το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει 5 ξενοδοχεία συνολικής αξίας περίπου 20 εκατ. ευρώ και συνολικής δυναμικότητας 266 δωματίων που βρίσκονται σε τουριστικά νησιά (Πάρο, Τήνο, Κέρκυρα, Σκιάθο) καθώς και στην Αθήνα (υπό κατασκευή).

Σύμφωνα με την «naftemporiki.gr» η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ενώ μέχρι σήμερα έχει επενδυθεί συνολικό ποσό 20,3 εκατ. ευρώ από τα καθαρά κεφάλαια της αύξησης ποσού 48,4 εκατ. ευρώ (εξαιρουμένων των εξόδων της αύξησης) για την αγορά 9 ακινήτων. H κ. Αποστολίδου, διευθύνουσα σύμβουλος της BriQ Properties, δήλωσε ότι «συνεχίζουμε τις επενδύσεις σε ξενοδοχεία σε προορισμούς με ώριμο τουριστικό προϊόν όπως είναι η Σκιάθος που διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο το οποίο υποδέχεται πάνω από 200.000 τουρίστες ετησίως. Η συγκεκριμένη επένδυση αποφέρει ικανοποιητική ετήσια απόδοση στα κεφάλαια των μετόχων μας και παρέχει τη δυνατότητα υπεραξίας στον μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης