"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Ξενοδόχοι Μαγνησίας για καταδυτικά πάρκα: Δεν θα ανεχτούμε άλλο «άναρθρες κραυγές»

lafarm

Σχετικά άρθρα

kataditika parka
Την οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Ξενοδόχων προκαλούν οι φωνές διαμαρτυρίας ενάντια στη δημιουργία καταδυτικών πάρκων στη Μαγνησία. Με ανακοίνωσή της η Ένωση ασκεί αυστηρή κριτική σε όσους καταστροφολογούν χωρίς να τεκμηριώνουν την άποψή τους, ενώ επιτίθεται και σε όσους κατηγορούν τους ξενοδόχους οτι έχουν άγνοια κινδύνου. “Η περιοχή έχει υποστεί τα πάνδεινα από κινήσεις πολιτών, οικολόγων, συντεχνιών, οι οποίοι εμποδίζουν με μια «μονοκονδυλιά» οποιαδήποτε ανάπτυξη”, τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων και καλεί τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες» και να προχωρήσει στη δημιουργία των καταδυτικών πάρκων.
kataditika parka 2
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Και πάλι οι ξενοδόχοι… Παρακολουθούμε με «ανοιχτά τα μάτια» τον τελευταίο καιρό τις προσπάθειες κάποιων συλλόγων να σταματήσουν για άλλη μια φορά ένα έργο τεράστιας τουριστικής ανάπτυξης. Αυτή τη φορά μετά τα βαρύγδουπα συνθήματα «τα καταδυτικά πάρκα ξεχάστε τα» μέσα στα πολλά άλλα περί καταστροφολογίας, περί εξόντωσης επαγγελματιών κτλ. τα οποία δεν συνοδεύονται από καμία μελέτη που να τα τεκμηριώνει, αναφέρονται και στους ξενοδόχους, οι οποίοι κατηγορούνται ότι «έχουν άγνοια, αλλά μετά αντιλαμβάνονται τις συνέπειες που θα έχει στην περιοχή η λειτουργία καταδυτικού πάρκου», προσπαθούν να αποδείξουν ότι η μια επαγγελματική ομάδα στρέφεται εναντίον της άλλης.
Θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι αν είχαν επικοινωνήσει με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και είχαν παρουσιάσει τα προβλήματα και τις θέσεις τους και είχαμε συζητήσει επ’ αυτών. Δεν ανεχόμαστε άλλο «άναρθρες κραυγές». Η περιοχή έχει υποστεί τα πάνδεινα από κινήσεις πολιτών, οικολόγων, συντεχνιών, οι οποίοι εμποδίζουν με μια «μονοκονδυλιά» οποιαδήποτε ανάπτυξη.
kataditika parka 3
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας άλλα και ο Περιφερειάρχης, κ. Κώστας Αγοραστός, τα τελευταία χρόνια, έχουν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον τουρισμό. Χρειαζόμαστε έργα υποδομής, τα οποία μέσα σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατορθώνει να τα χρηματοδοτεί.
Δεν θα ανεχτούμε άλλο «άναρθρες κραυγές», οι οποίες για να δυναμώσουν την οχλαγωγία πλαισιώνονται από «άλλους συλλόγους» και καταλήγουν να χρησιμοποιούν ακόμα και Συλλόγους Γονέων. Τους λέμε πάρα πολύ απλά ότι και οι ξενοδόχοι έχουν παιδιά και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε θέματα περιβάλλοντος και να βάζουν τη μια επαγγελματική τάξη απέναντι στην άλλη, ειδικά όταν και οι υπόλοιπες επαγγελματικές τάξεις ζουν άμεσα ή έμμεσα από τον τουρισμό.
Καλούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, να μην «ακούνε τις σειρήνες». Γνώμη μας εμπεριστατωμένη είναι, ακολουθώντας τις διαδικασίες, που αυτός ξέρει, να μην αφήσει να πάει άλλη μια ευκαιρία χαμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης