Ξενοδόχοι ορεινού όγκου Ν. Τρικάλων – “Στην αμείλικτη πραγματικότητα δεν το βάζουμε κάτω” Reviewed by Momizat on . Αυξάνεται ο αριθμός των ξενοδοχείων στον Ν. Τρικάλων και ειδικότερα στα ορεινά  που υπολειτουργούν. Την τελευταία τριετία, τουλάχιστον δέκα μονάδες έχουν κλείσε Αυξάνεται ο αριθμός των ξενοδοχείων στον Ν. Τρικάλων και ειδικότερα στα ορεινά  που υπολειτουργούν. Την τελευταία τριετία, τουλάχιστον δέκα μονάδες έχουν κλείσε Rating: 0

Ξενοδόχοι ορεινού όγκου Ν. Τρικάλων – “Στην αμείλικτη πραγματικότητα δεν το βάζουμε κάτω”

Ξενοδόχοι ορεινού όγκου Ν. Τρικάλων – “Στην αμείλικτη πραγματικότητα δεν το βάζουμε κάτω”

Αυξάνεται ο αριθμός των ξενοδοχείων στον Ν. Τρικάλων και ειδικότερα στα ορεινά  που υπολειτουργούν.

Την τελευταία τριετία, τουλάχιστον δέκα μονάδες έχουν κλείσει για διάφορους λόγους

Το γεγονός ότι ο εσωτερικός τουρισμός έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα οι αρκετοί ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων υπό το βάρος των υποχρεώσεων λόγω της παρατεταμένης κρίσης, έχουν βάλει  πωλητήριο στα συγκροτήματά τους.

 Το πρόβλημα είναι οξύτατο και οδηγεί αρκετές υγιείς ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αδίκως στο κλείσιμο, με αποτέλεσμα την απώλεια θέσεων απασχόλησης και τελικώς στην απαξίωση των επενδύσεων.

Η φάση καμπής που διανύει ο κλάδος των ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων θα συνεχιστεί καθώς  η κρίση και η αυξημένη φορολογία δεν επιτρέπουν καμία αισιοδοξία. 

Στη φωτογραφία ξενοδόχοι και επαγγελματίες της περιοχής Λίτσα Παπαναστασίου , Στέφανος Σουλιώτης , Νίκος Κατσιούλας , Κώστας Παπαγιάννης . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή