Ξενώνας ΜΠΡΙΖΗ στην Ελάτη – Παράδοση, ρομαντισμός, στυλ και κομψότητα Reviewed by Momizat on . Ο ξενώνας της Ευαγγελίας Μπρίζη είναι μια μοναδική πρόταση για να γνωρίσετε τον ορεινό τουρισμό και να απολαύσετε μια αυθεντική φιλοξενία σε μια γλυκιά, σπιτική Ο ξενώνας της Ευαγγελίας Μπρίζη είναι μια μοναδική πρόταση για να γνωρίσετε τον ορεινό τουρισμό και να απολαύσετε μια αυθεντική φιλοξενία σε μια γλυκιά, σπιτική Rating: 0

Ξενώνας ΜΠΡΙΖΗ στην Ελάτη – Παράδοση, ρομαντισμός, στυλ και κομψότητα

Ξενώνας ΜΠΡΙΖΗ στην Ελάτη – Παράδοση, ρομαντισμός, στυλ και κομψότητα

Ο ξενώνας της Ευαγγελίας Μπρίζη είναι μια μοναδική πρόταση για να γνωρίσετε τον ορεινό τουρισμό και να απολαύσετε μια αυθεντική φιλοξενία σε μια γλυκιά, σπιτική ατμόσφαιρα.

Ο ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, αλλά και στα όρια του δάσους και διαθέτει 9 δωμάτια και 1 σουίτα. Ψυχή του ξενώνα είναι η κα Ευαγγελία, μια γοητευτική οικοδέσποινα, που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ξενώνας της Ευαγγελίας Μπρίζη

Κάθε ένα απ’ τα δωμάτια είναι διακοσμημένο με ιδιαίτερη φροντίδα και διαφορετικό ύφος. Παράδοση και ρομαντισμός, στυλ και κομψότητα  συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που κερδίζει τους φιλοξενούμενους. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι. Η σουίτα είναι άκρως εντυπωσιακή, με εξαιρετική θέα στο χωριό και το ελατόδασος. Διαθέτει τζάκι και τζακούζι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ξενώνας της Ευαγγελίας Μπρίζη

Στο ευρύχωρο σαλόνι – καθιστικό του ξενώνα, δίπλα στο τζάκι, μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης. Κάθε πρωί, εκεί σερβίρεται πλούσιο πρωινό με ξεχωριστές γεύσεις και λιχουδιές. Η κα Ευαγγελία παρασκευάζει μόνη της σπιτικές μαρμελάδες, πίτες και γλυκά, χαρίζοντάς σας ένα μοναδικό πρωινό.

Ανοιχτά όλο το χρόνο.

ΞΕΝΩΝΑΣ ΜΠΡΙΖΗ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΠΡΙΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Διεύθυνση: ΕΛΑΤΗ
Τ.Κ.: 42 032
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (ΠΥΛΗΣ – ΕΛΑΤΗ)
Νομός: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Χώρα: ΕΛΛΑΔΑ
Τηλέφωνο: 24340 71427, 697 7684256
Fax: 24340 71389
E-mail: info[at]brizi[dot]gr

URL: http://www.brizi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή