"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ξεριζώθηκε μία από τις μεγαλύτερες φυτείες κάνναβης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα 4.818 δενδρύλλια χασίς ανέρχεται, μετά την καταμέτρησή τους, η τεράστια φυτεία που εντοπίσθηκε, εκριζώθηκε και κατασχέθηκε σε θερμοκήπιο σε περιοχή του χωριού Αντισκάρι, της Μεσαράς Ηρακλείου και θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες φυτείες που έχουν εντοπιστεί. Παράλληλα, συνελήφθη 39χρονος, για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ στο χώρο του θερμοκηπίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, καραμπίνα και φυσίγγια

Σύμφωνα με τις σημερινές σχετικές ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, σε περιοχές του δήμου Φαιστού. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσαράς και του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο – θερμοκήπιο – να καλλιεργούνται επιμελώς 4.818 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,20 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 39χρονος, είχε προβεί στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο χώρο, του θερμοκηπίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, καραμπίνα και φυσίγγια. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης