Ξεχωριστή γιορτή στο 12ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε από τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς του 12ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων: Λαγού Αγλαϊα, Σιαματά Ευαγγελία και Συνάνη Σταυρο Μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε από τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς του 12ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων: Λαγού Αγλαϊα, Σιαματά Ευαγγελία και Συνάνη Σταυρο Rating: 0

Ξεχωριστή γιορτή στο 12ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων

Ξεχωριστή  γιορτή στο 12ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων

Μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε από τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς του 12ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων: Λαγού Αγλαϊα, Σιαματά Ευαγγελία και Συνάνη Σταυρούλα. Άρτια οργανωμένο. Κάθε νήπιο γνώριζε τον ρόλο του. Ήξερε τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει, πού να σταθεί. Με τις λεπτές φωνούλες τους μας ταξιδέψανε.
Μας ταξίδεψαν αβίαστα στον κόσμο των παραμυθιών. Σε ένα κόσμο που το κακό νικιέται μπροστά στα μάτια μας και το καλό θριαμβεύει. Και χαρήκαμε. Ξεχαστήκαμε από τις ασχολίες τις καθημερινές, τις μάταιες ανησυχίες μας: να ψωνίσουμε, να δουλέψουμε, να κερδίσουμε…. Τόσο μάταια… Τόσο αληθινά τα μάτια των παιδιών. Δεν είμαστε εμείς οι ώριμοι, ούτε οι γνωστικοί. Πρέπει να διδαχτούμε….
Σε ένα τόσο καθαρό περιβάλλον, όμορφα διακοσμημένο. Ένα νηπιαγωγείο που μύριζε αγάπη και σεβασμό. Σεβασμό πηγαίο για αυτά τα μικρά πλάσματα. Και είδαμε με τα μάτια μας ότι όταν τα παιδιά παίρνουν κάτι το γυρίζουν πολλαπλάσια! Ποιος τα έχει διδάξει; Ποιος τα έχει γεμίσει με τόση δύναμη;
Άξιες οι νηπιαγωγοί. Γιατί δίνουν προσοχή στους θησαυρούς που κρύβονται στις παιδικές ψυχές. Γιατί θέλουν να το αισθανθούμε και εμείς αυτό. Αυτό που είδαμε, εμείς οι γονείς, μας άγγιξε, μας ενθουσίασε. Άξιες! Από την ψυχή μας καλή συνέχεια. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ… Ευχαριστούμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή