Ξεψύχησε ο αγωνιστής οπαδός του Εθνικού Reviewed by Momizat on . Έχασε την πολυήμερη μάχη ο 47χρονος Κώστας Κατσούλης που είχε χτυπηθεί από χουλιγκάνους πριν δύο εβδομάδες στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Κώστας δεν ήταν μόνο «φίλαθλος Έχασε την πολυήμερη μάχη ο 47χρονος Κώστας Κατσούλης που είχε χτυπηθεί από χουλιγκάνους πριν δύο εβδομάδες στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Κώστας δεν ήταν μόνο «φίλαθλος Rating: 0

Ξεψύχησε ο αγωνιστής οπαδός του Εθνικού

Ξεψύχησε ο αγωνιστής οπαδός του Εθνικού

Έχασε την πολυήμερη μάχη ο 47χρονος Κώστας Κατσούλης που είχε χτυπηθεί από χουλιγκάνους πριν δύο εβδομάδες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Κώστας δεν ήταν μόνο «φίλαθλος του Εθνικού», όπως γράφουν και λένε τα ΜΜΕ. Ήταν και αγωνιστής, αντιφασίστας, άνθρωπος με ευαισθησία για τα κοινωνικά ζητήματα. Το 1991, ως σπουδαστής των ΤΕΙ Πάτρας, συμμετείχε ενεργά στον αγώνα ενάντια στους δολοφόνους της ΟΝΝΕΔ που σκότωσαν τον Νίκο Τεμπονέρα. Αργότερα, το 1996, πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά των ναζί της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε αφοσιωμένος στις αρχές και τις αξίες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Πηγή vathikokkino.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή