Ξεψύχησε στην εγχείρηση 5χρονο αγγελούδι Reviewed by Momizat on . Κεραυνός εν αιθρία σε Οιχαλία,  Πεδινό Καρδίτσας και  Θεσσαλονίκη με το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον μικρό Ραφαήλ, το νήμα του οποίου έμελλε να κοπε Κεραυνός εν αιθρία σε Οιχαλία,  Πεδινό Καρδίτσας και  Θεσσαλονίκη με το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον μικρό Ραφαήλ, το νήμα του οποίου έμελλε να κοπε Rating: 0

Ξεψύχησε στην εγχείρηση 5χρονο αγγελούδι

Ξεψύχησε στην εγχείρηση 5χρονο αγγελούδι

Κεραυνός εν αιθρία σε Οιχαλία,  Πεδινό Καρδίτσας και  Θεσσαλονίκη με το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον μικρό Ραφαήλ, το νήμα του οποίου έμελλε να κοπεί μόλις στα πέντε του χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS το παιδί εισήχθη την Δευτέρα στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία»,  προκειμένου να εγχειριστεί για πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.

Σήμερα το πρωί και κατά την διάρκεια εγχείρησης το μικρό αγγελούδι δεν άντεξε και κατέληξε .

Τα δυσάρεστα νέα βύθισαν σε πένθος την Οιχαλία, τόπος καταγωγής της μητέρας του μικρού Ραφαήλ, Θεοδώρας Αγγελάκη, το Πεδινό Καρδίτσας, τόπος καταγωγής του πατέρα του παιδιού Άρη Στάμου και τη Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια η οικογένεια.

H σορός του μικρού Ραφαήλ έφτασε πριν λίγη ώρα στην Οιχαλία και τώρα οδεύει για την Θεσσαλονίκη όπου αύριο στις 12 το μεσημέρι θα μεταφερθεί στην τελευταία του κατοικία.

(Πηγή oichalianews.gr)

Θερμότατα συλλυπήτηρια. Τα λόγια είναι δύσκολο να βγουν

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή