Ξηλώνουν τα ανενεργά διόδια Σχηματαρίου Reviewed by Momizat on . Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης των ανενεργών διοδίων Σχηματαρίου. Οι εργασίες θα ξ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης των ανενεργών διοδίων Σχηματαρίου. Οι εργασίες θα ξ Rating: 0

Ξηλώνουν τα ανενεργά διόδια Σχηματαρίου

Ξηλώνουν τα ανενεργά διόδια Σχηματαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης των ανενεργών διοδίων Σχηματαρίου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και θα ολοκληρωθούν σε διάστημα περίπου 5 μηνών. Κατά την εκτέλεσή τους, στην περιοχή του ανενεργού σταθμού θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Την Τετάρτη 2 Ιουλίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητοδρόμου.

– Την Πέμπτη 3 Ιουλίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας, στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα.

– Την Πέμπτη 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 20 Ιουλίου, θα υπάρξει περιορισμός της κίνησης των οχημάτων σε τέσσερις λωρίδες στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

– Από την Κυριακή 20 Ιουλίου, έως και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία, θα διεξάγεται μέσω των τριών πρώτων – από τα δεξιά – λωρίδων κυκλοφορίας.

– Τέλος από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου, έως και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, η κυκλοφορία του ρεύματος του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται για λίγα μέτρα, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή