Ξωτικά: Η επίσημη ανακοίνωση για τους καλλιτέχνες Reviewed by Momizat on . Την επίσημη ανακοίνωση για τηο κάλεσμα καλλιτεχνών, δημοσιοποίησε η οργνωτική επιτροπή του μύλου των ξωτικών. Οπως ήδη έχουμε γράψει, πρόκεται για κάλεσμα προς Την επίσημη ανακοίνωση για τηο κάλεσμα καλλιτεχνών, δημοσιοποίησε η οργνωτική επιτροπή του μύλου των ξωτικών. Οπως ήδη έχουμε γράψει, πρόκεται για κάλεσμα προς Rating: 0

Ξωτικά: Η επίσημη ανακοίνωση για τους καλλιτέχνες

Ξωτικά: Η επίσημη ανακοίνωση για τους καλλιτέχνες

Την επίσημη ανακοίνωση για τηο κάλεσμα καλλιτεχνών, δημοσιοποίησε η οργνωτική επιτροπή του μύλου των ξωτικών. Οπως ήδη έχουμε γράψει, πρόκεται για κάλεσμα προς καλλιτέχνες να δηλώσουν συμμετοχή στα δρώμενα του μύλου.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

“Για τρίτη χρονιά φέτος «Ο Μύλος των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους από ολόκληρη την Ελλάδα, που επιθυμούν να χαρούν και να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η προετοιμασία της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης έχει ήδη ξεκινήσει. Το «Παραμυθένιο Εργοστάσιο του Αι Βασίλη» θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό από τις 29 Νοεμβρίου 2013 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2014.

Για φέτος προγραμματίζουμε 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες από όμορφες εκπλήξεις δράσεις και παιχνίδια με καθημερινές καλλιτεχνικές και παιδικές εκδηλώσεις.

Βασικός στόχος είναι η ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών με οργανωμένα γκρουπ και μεμονωμένους εκδρομείς.

Είναι βέβαιο ότι οι προσδοκίες των επισκεπτών μας θα είναι αυξημένες, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται αναγκαία η αναζήτηση του «καινούριου» και του «διαφορετικού», σε μια εκδήλωση που ήδη έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και καθιστά πια την Θεσσαλία και ειδικότερα τα Τρίκαλα, ως την αδιαμφισβήτητη Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» καλεί όλα τα σωματεία, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τις καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια και ωδεία, τα νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα, τις σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων του Μύλου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ΑΜΕΣΑ, με την συμπλήρωση της ακόλουθης ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων.

Επιπλέον πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνώντας με τους συντονιστές του καλλιτεχνικού προγράμματος (τηλ. 6986 652425 – 6945 233286).

Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στον «Μύλο των Ξωτικών» από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα απ” όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό.

Επιθυμία μας είναι να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα σε όλο το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό των Τρικάλων και της Θεσσαλίας και να προβληθεί όλη η δραστηριότητα του Μύλου με ειδικά έντυπα και φυλλάδια σε κάθε γωνιά της χώρας. Ως εκ τούτου απαιτείται η άμεση κατάθεση αίτησης ενδιαφέροντος για την οριστικοποίηση των λεπτομερειών (ημερομηνία, ώρα κλπ).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή, 20 Οκτωβρίου”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή