Οδικά έργα μικρού προϋπολογισμού, μεγάλης όμως αξίας για τον Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τις συμβάσεις για τρία νέα έργα που αφορούν στη βελτίωση και την αποκατάσταση σημείων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υπέγραψε ο περιφερε Τις συμβάσεις για τρία νέα έργα που αφορούν στη βελτίωση και την αποκατάσταση σημείων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υπέγραψε ο περιφερε Rating: 0

Οδικά έργα μικρού προϋπολογισμού, μεγάλης όμως αξίας για τον Ν. Τρικάλων

Οδικά έργα μικρού προϋπολογισμού, μεγάλης όμως αξίας για τον Ν. Τρικάλων

Τις συμβάσεις για τρία νέα έργα που αφορούν στη βελτίωση και την αποκατάσταση σημείων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός. Τα έργα είναι συνολικούπροϋπολογισμού 500.000 ευρώ και υλοποιούνται με πόρους ΚΑΠ Π.Ε. Τρικάλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με τα οδικά έργο αυτά βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις που χρίζουν παρέμβασης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών και της μεταφοράς εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Αναλυτικά τα έργα αυτά είναι:

1) «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση δρόμου Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού Κρανιά-Κονάκια» προϋπολογισμού 150.000,00 €.

Με  την  παρούσα  εργολαβία  προβλέπονται εργασίες βελτίωσης της χάραξης του υπάρχοντος δρόμου από Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Δολιανών μέχρι την είσοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος της Κρανιάς (οικισμός Αγίας Παρασκευής), στην περιοχή Ασπροποτάμου μήκους 850,00μ περίπου. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας και σήμανσης.

2) «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση δρόμου Πρόδρομος- Γενέσι» (πρόγραμμα χρηματοδότησης ΚΑΠ Π.Ε.Τρικάλων 2013 προϋπολογισμού 200.000,00 €

Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών για την βελτίωση –ασφαλτόστρωση του τμήματος  μήκους 1100μ της οδού  από Πρόδρομο προς Γενέσι  της Π.Ε. Τρικάλων. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας & ασφαλτικών.

3) «Αποκατάσταση – συντήρηση επέκταση μικρών γεφυριών στο οδικό κύκλωμα Ασπροποτάμου», προϋπολογισμού 200.000,00 €.

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες καθαίρεσης δύο μικρών παλαιών γεφυριών και κατασκευής  νέων στις ίδιες θέσεις στην πρωτεύουσα επαρχιακή οδό αρ.13 Καστανιά-Κρανιά-Τρία Ποτάμια στην περιοχή Κρανιάς – Ασπροποτάμου.
(Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή