Οδοιπορικό σε Μακρόνησο και Λαύριο Reviewed by Momizat on . Επίσκεψη μνήμης και τιμής στον ηρωικό μαρτυρικό τόπο εξορίας της Μακρονήσου διοργανώνουν η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων και η Εργατική Λέ Επίσκεψη μνήμης και τιμής στον ηρωικό μαρτυρικό τόπο εξορίας της Μακρονήσου διοργανώνουν η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων και η Εργατική Λέ Rating: 0

Οδοιπορικό σε Μακρόνησο και Λαύριο

Οδοιπορικό σε Μακρόνησο και Λαύριο
Επίσκεψη μνήμης και τιμής στον ηρωικό μαρτυρικό τόπο εξορίας της Μακρονήσου διοργανώνουν η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τρικάλων και η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης και την 20 Μάη.
Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους, «η Μακρόνησος υπήρξε ο τόπος όπου, αστικό κράτος και φασισμός χρησιμοποίησαν τις πιο απάνθρωπες μεθόδους στην προσπάθειά τους να καθυποτάξουν τους αγωνιστές και να ξεριζώσουν τα ιδανικά της ελευθερίας και του δίκιου από ένα ολόκληρο λαό.
»Θα επισκεφτούμε το νησί και θα δούμε από κοντά τα μέρη όπου γράφτηκε ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του ανυπότακτου λαού. 
Θα μιλήσουμε, θα μάθουμε, θα στοχαστούμε. 
Με την ολοκλήρωση της περιήγησής μας στο νησί, θα επιστρέψουμε σε έναν άλλο σύγχρονο τόπο εξορίας στην απέναντι ακτή, στο Λαύριο.
»Εκεί που οι κυνηγημένοι των σύγχρονων πολέμων και του αυταρχικού φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας δίνουν τη δική τους μάχη. 
Θα μιλήσουμε, θα γνωριστούμε και θα παραδώσουμε τη βοήθεια που θα έχει μαζευτεί από τις Λέσχες στους Κούρδους που ζουν στα λυόμενα».
Δηλώσεις συμμετοχής:
Από Αθήνα: τηλ. 6972209745, email zervasdim@gmail.com
Από επαρχία: τηλ.: 6986396770, 6974058845, email: xristosprek@yahoo.grpastoukof@gmail.com

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή