Οδοστρωτήρας ο Χρήστος Μιχαλάκης Reviewed by Momizat on . Χωρίς κανένα περαιτέρω σχόλιο, παρά μόνο η παράθεση του αριθμού: 53,14%, σε 325 από 356 εκλογικά τμήματα στον νομό Τρικάλων. Το καλύτερο αποτέλεσμα για τον συνδ Χωρίς κανένα περαιτέρω σχόλιο, παρά μόνο η παράθεση του αριθμού: 53,14%, σε 325 από 356 εκλογικά τμήματα στον νομό Τρικάλων. Το καλύτερο αποτέλεσμα για τον συνδ Rating: 0

Οδοστρωτήρας ο Χρήστος Μιχαλάκης

Οδοστρωτήρας ο Χρήστος Μιχαλάκης

Χωρίς κανένα περαιτέρω σχόλιο, παρά μόνο η παράθεση του αριθμού: 53,14%, σε 325 από 356 εκλογικά τμήματα στον νομό Τρικάλων. Το καλύτερο αποτέλεσμα για τον συνδυασμό του Κ. Αγοραστού σε όλη τη Θεσσαλία, καλύτερο από οποιοδήποτε τρελό όνειρο του περιφερειάρχη.
mixΟ Χρήστος Μιχαλάκης εξαργύρωσε το συνεχές του τρέξιμο παντού. Δεν έχει πλήθςο αρμοδιοτήτων η αντιπεριφέρεια, όπως είχε η Νομαρχία και όπως έχει η Περιφέρεια. Αλλά φάνηκε ότι έχει σημασία να είναι κάποιος δίπλα στον κάτοικο που κλείνεται από τα χιόνια. Αυτό γνωρίζει πολύ καλά ο Χρ. Μιχαλάκης και το κάνει πάρα πολύ καλά. Χαμηλό προφίλ, πίεση για έργα, αθλητικές πρωτοβουλίες, λαϊκή αποδοχή, άνθρωπος που ξέρει τους πάντες με το μικρό τους όνομα. Προφανώς δεν διεκδικεί δάφνες για να τις εξαρργυρώσει σε υποψφηιότητα για βουλευτή. Γι’ αυτό και αρνήθηκε την υποψηφιότητα που του πρότεινε ο Ν. Μουζακιάρης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ, για το χρίσμα για τον Δήμο Τρικκαίων.   Είναι πρώτος με διαφορά, με σημαντική προσφορά στην εξασφάλιση της πρωτιάς στον Κ. Αγοραστό.
Και συνεχίζει…
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας