"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Οδυνηρή ήττα η πιθανή μη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλης προκειμένου να καταφέρει να λειτουργήσει το σκι λιφτ του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου φέτος το χειμώνα.
Η εικόνα που έχει η Δημοτική Αρχή είναι απογοητευτική κι όπως αναφέρεται δεν αποκλείεται φέτος το χιονοδρομικό να μη λειτουργήσει λόγω των οφειλών του φορέα, οφειλές που ξεπερνούν αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ περίπου.
Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή κάνει επαφές με τους προμηθευτές, (πολλοί εκ των οποίων έχουν καταθέσει εξώδικα προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται) προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να βρεθεί λύση.
Μάλιστα, ο κ. Μαράβας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τους προμηθευτές ανταλλακτικών προκειμένου να εξεταστεί με ποιον τρόπο μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία ώστε να γίνει συντήρηση του σκι λιφτ.
Πάντως, δεδομένης της κατάστασης και παρά τις προσπάθειες που καταβάλει η δημοτική αρχή, δεν αποκλείεται φέτος να μη λειτουργήσει.
Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας τονίζει ωστόσο ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε απόφαση.
Το πρόβλημα είναι σαφές: γιατί έφτασε μέχρι εδώ η κατάσταση; Τι συνέβη; Θα μάθουμε ποτέ; Αν δεν μάθυμε, τζάμπα όλοι οι κόποι για χειμερινό τουρισμό. Ούτε καν με τα “ξωτικά” δεν θα δένει το θέμα. Πρόκειται για ιοδυνηρή ήττα, όσων έλεγαν ότι έφεραν ανάπτυξη στον νομό… Αποδείχτηκε, επίσης, ότι το μοντέλο με τις ανώνυμες εταιρίες στους ΟΤΑ, δεν περπατάει…

pertouli

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης