Οικολογική καταστροφή στο Κεραμίδι Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Τεράστια η οικολογική καταστροφή που λαμβάνει χώρα στην κοίτη του ποταμού Εννιπέα στο Κεραμίδι καθώς εκατοντάδες ψάρια ξεβράζονται νεκρά στην παλιά γέφυρα 50 μό Τεράστια η οικολογική καταστροφή που λαμβάνει χώρα στην κοίτη του ποταμού Εννιπέα στο Κεραμίδι καθώς εκατοντάδες ψάρια ξεβράζονται νεκρά στην παλιά γέφυρα 50 μό Rating: 0

Οικολογική καταστροφή στο Κεραμίδι Τρικάλων

Οικολογική καταστροφή στο Κεραμίδι Τρικάλων

Τεράστια η οικολογική καταστροφή που λαμβάνει χώρα στην κοίτη του ποταμού Εννιπέα στο Κεραμίδι καθώς εκατοντάδες ψάρια ξεβράζονται νεκρά στην παλιά γέφυρα 50 μόλις μέτρα από τα σπίτια..

Όπως θα δείτε στο βίντεο και στις εικόνες που κατέγραψε το OichaliaNEWS, τίθεται άμεσα θέμα μόλυνσης των υδάτων και κατά συνέπεια του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής, καθώς το φαινόμενο δείχνει να αυξάνεται με ανεξέλεγκτους ρυθμούς σε έναν ποταμό που διέρχεται από χωριά της Καρδίτσας και των Τρικάλων και καταλήγει στον Πηνειό.

Μεγαλύτερος φόβος δημιουργείται μιας και το σημείο απέχει ελάχιστα από τις οικίες του χωριού και ίσως, το οποίο απευχόμαστε, μεταδοτικές ασθένειες κάλλιστα μπορεί να μεταφερθούν από τα αδέσποτα της περιοχής, απειλώντας τη δημόσια υγεία.
Το φαινόμενο φαίνεται να μην έχει ερευνηθεί ακόμα από τους αρμοδίους φορείς και τα αίτια αυτού του συμβάντος παραμένουν άγνωστα.

Δείτε το βίντεο εδώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή