Οικολογικό «άνοιγμα» από τον Δημήτρη Κουρέτα Reviewed by Momizat on . Αν και σκήπτρα στην περιβαλλοντική ευαισθησία κρατούν ως τώρα τα αριστερά κόμματα , ένα νέο άνοιγμα προς την οικολογία φαίνεται πως κάνει ο υποψήφιος περιφερειά Αν και σκήπτρα στην περιβαλλοντική ευαισθησία κρατούν ως τώρα τα αριστερά κόμματα , ένα νέο άνοιγμα προς την οικολογία φαίνεται πως κάνει ο υποψήφιος περιφερειά Rating: 0

Οικολογικό «άνοιγμα» από τον Δημήτρη Κουρέτα

Οικολογικό «άνοιγμα» από τον Δημήτρη Κουρέτα

Αν και σκήπτρα στην περιβαλλοντική ευαισθησία κρατούν ως τώρα τα αριστερά κόμματα , ένα νέο άνοιγμα προς την οικολογία φαίνεται πως κάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέταςενσωματώνοντας οικολογικά θέματα στην ατζέντα του ώστε να γίνει ευρύτερα αποδεκτή η παράταξη του.
Συμμετείχε στην Αθήνα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την κυκλική οικονομία και τον πρωτογενή τομέα .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται

Όχι μόνο έρευνα αλλά κι εφαρμογές στην πράξη, διάθεση συνεργασίας με φορείς, κοινές αναζητήσεις από ενδιαφερόμενους γεωργούς αλλά και νέους ανθρώπους. 
Η συζήτηση ήταν η πρώτη ενός μεγάλου κύκλου εργαστηρίων και εκδηλώσεων με θέματα “Πράσινη και Κοινωνική Καινοτομία” που διοργανώνει ο Άνεμος Ανανέωσης με την συνεργασία και υποστήριξη του Ιδρύματος Χάινριχ Μπελ Ελλάδος για την προώθηση του διαλόγου και συνεργασιών σε αυτούς τους τομείς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή