"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Οικονομική εξόρμηση στα Τρίκαλα για ενίσχυση του ΠΑΜΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οικονομική εξόρμηση βασικός σκοπός της είναι η ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, τα μέλη της τοπικής Γραμματείας  του ΠΑΜΕ, ενώ κουπόνια ενίσχυσης θα βρίσκονται σε Σωματεία και θα διατίθενται από τους εκλεγμένους του ΠΑΜΕ σε Δ.Σ.

«Απευθυνόμαστε στον κάθε εργάτη, εργάτρια, στο λαό που όλο αυτό το διάστημα δώσαμε μαζί μεγάλες και δύσκολες μάχες. Στους εργαζόμενους που, ακόμη και με τις διαφωνίες τους, αναγνωρίζουν τον ρόλο του ΠΑΜΕ και κατανοούν την ανάγκη ισχυροποίησης του στους αγώνες που έρχονται» υπογραμμίζουν τα μέλη της τοπικής Γραμματείας.

Όπως σημειώνουν «η πείρα του τελευταίου διαστήματος αποδεικνύει ακόμη περισσότερο πόσο χρειάζεται η εργατική τάξη συνδικάτα μαζικά, μαχητικά, αγωνιστικά, στην πρώτη γραμμή ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους. Η πείρα του τελευταίου διαστήματος αποδεικνύει πόσο αναγκαία είναι το δυνάμωμα του ΠΑΜΕ και η ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης