Οι άδειοι τενεκέδες κάνουν μόνο θόρυβο.. Reviewed by Momizat on . "Η Πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται τη Πολιτική" είχε γράψει κάποτε ο διάσημος Βέλγος συγγραφέας Paul Carvel. Το παραπάνω γνωμικό θυμήθηκα διαβ "Η Πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται τη Πολιτική" είχε γράψει κάποτε ο διάσημος Βέλγος συγγραφέας Paul Carvel. Το παραπάνω γνωμικό θυμήθηκα διαβ Rating: 0

Οι άδειοι τενεκέδες κάνουν μόνο θόρυβο..

Οι άδειοι τενεκέδες κάνουν μόνο θόρυβο..

“Η Πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται τη Πολιτική” είχε γράψει κάποτε ο διάσημος Βέλγος συγγραφέας Paul Carvel.

Το παραπάνω γνωμικό θυμήθηκα διαβάζοντας τα δεκάδες δελτία τύπου πολιτικών και αυτοδιοικητικών του νομού, που διαμαρτύρονται για τη περικοπή των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Δυτ. Θεσσαλία.

Εκτός από την εύστοχη αναφορά του πρώην Υφυπουργού Οικονομικών κ.Ν. Λέγκα για “Ανατροπή ΤΩΡΑ με δυναμικές, ουσιαστικές αλλά και «επιθετικές» ενέργειες”, που παραμπέμπει στις κινητοποιήσεις όλων των φορέων της περιοχής το Μάιο του 1993 για την έλευση των ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, οι υπόλοιπες παρεμβάσεις ήταν για το θεαθήναι και την ανούσια προβολή στα τοπικά ΜΜΕ.

Εν κατακλείδι αυτό που οφείλει να συνειδητοποιήσει πρωτίστως ο πολίτης σήμερα, είναι ότι ο ίδιος με τις επιλογές του έχει οδηγήσει το τόπο σε μία απίστευτη παρακμή και ότι μόνο ο ίδιος μπορεί να ανατρέψει αυτή τη πραγματικότητα.

Kώστας Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή