Οι «άχρηστοι ξανά στο Δημόσιο!!! Reviewed by Momizat on .   [caption id="attachment_63957" align="aligncenter" width="1024"] ÐÁÔÑÁ-ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÇÓ ÍÄ-ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÌÅÉÌÁÑÁÊÇ.(EUROKINISS   [caption id="attachment_63957" align="aligncenter" width="1024"] ÐÁÔÑÁ-ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÇÓ ÍÄ-ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÌÅÉÌÁÑÁÊÇ.(EUROKINISS Rating: 0

Οι «άχρηστοι ξανά στο Δημόσιο!!!

 

ÐÁÔÑÁ-ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÇÓ ÍÄ-ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÌÅÉÌÁÑÁÊÇ.(EUROKINISSI-ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)

ÐÁÔÑÁ-ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÇÓ ÍÄ-ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÌÅÉÌÁÑÁÊÇ.(EUROKINISSI-ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)

«Εμείς είπαμε ότι οι άχρηστοι δεν πρέπει να είναι στο Δημόσιο, αυτός τους επανέφερε όλους ξανά στο Δημόσιο και τους πληρώνουμε και πάλι με τους φόρους μας οι πολίτες οι δημιουργικοί κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης».

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Προφανώς ο επίδοξος αρχηγός της Ν.Δ., εννοεί τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες, τους υπαλλήλους της ΕΡΤ που επαναπροσλήφθηκαν!! Ως σχόλιο και απάντηση, παραθέτω μικρό απόσπασμα από άρθρο του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου:

«Δεν ντρέπονται μερικοί υπουργοί παρά και πάλι την απόφαση της δικαιοσύνης να στέκονται απέναντι σε γυναίκες που διεκδικούν το ψωμί των παιδιών τους και το δικαίωμα τους να μην πεθάνουν στο δρόμο. Και επί τέλους αν από τις καθαρίστριες κινδυνεύει η οικονομία του Κράτους τότε ας παραιτηθούν μερικοί υπουργοί για να σωθεί η χώρα. Οι καθαρίστριες ίσως να είναι πιο απαραίτητες από μερικούς από αυτούς»…….
Κάποτε στο Ελληνικό λεξιλόγιο και στο γράμμα Ν υπήρχε μία λέξη, Ντροπή!
πάρχει άραγε ακόμη ή με την εντολή της εξουσίας διεγράφη;»

Για την αντιγραφή, Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή