Οι αγιαμονιώτες βραβεύουν εισαχθέντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ Reviewed by Momizat on . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης όλων των μαθητών Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης όλων των μαθητών Rating: 0

Οι αγιαμονιώτες βραβεύουν εισαχθέντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Οι αγιαμονιώτες βραβεύουν εισαχθέντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων, διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης όλων των μαθητών της συνοικίας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, κατά τη σχολική περίοδο 2012-2013.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ στην πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου (κεντρική πλατεία Αγίας Μονής).

Η βραδιά θα είναι εμπλουτισμένη με ζωντανή λαϊκή ορχήστρα που θα παρουσιάσει ένα επιλεγμένο πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει.

Παράλληλα θα διεξαχθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου με πλούσια δώρα, που η διάθεση των λαχνών είναι σε εξέλιξη το τελευταίο τρίμηνο.

Σας περιμένουμε όλους για μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη κέφι και τραγούδι, μακριά από άγχη και προβλήματα.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή