Οι αγρότες επιμένουν και κινητοποιούνται Reviewed by Momizat on . Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα στις 10 το πρωί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου συγκεντρώσεις ανά νομό στις Εφορίες, σε ΔΕΗ και τράπεζες, πρ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα στις 10 το πρωί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου συγκεντρώσεις ανά νομό στις Εφορίες, σε ΔΕΗ και τράπεζες, πρ Rating: 0

Οι αγρότες επιμένουν και κινητοποιούνται

Οι αγρότες επιμένουν και κινητοποιούνται

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα στις 10 το πρωί την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου συγκεντρώσεις ανά νομό στις Εφορίες, σε ΔΕΗ και τράπεζες, προβλέπει το οργανόγραμμα των Ομοσπονδιών και Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας. Σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Τρικάλων τα μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ”Η ΑΝΟΙΞΗ” σε συνέντευξη τύπου κάλεσαν τους αγρότες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις διότι όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Η συζήτηση ανέδειξε τα αδιέξοδα που οδηγούν στη φτώχεια, την εξαθλίωση και το ξεκλήρισμα. Τα χαράτσια στα αγροτεμάχια, τα σπίτια, το κράτημα λογιστικών βιβλίων με φόρο 13% από το πρώτο ευρώ, οι αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα, στο πετρέλαιο, στα μέσα και εφόδια, στις ασφαλιστικές εισφορές ΕΛΓΑ-ΟΓΑ, οι μειώσεις επιστροφής ΦΠΑ και ειδικού φόρου στα καύσιμα, αφαιρούν δισ. ευρώ από τις τσέπες των αγροτών».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή