Οι αγρότες από τον κόμβο της Νίκαιας: «Ο αγώνας των αγροτών πρέπει να γίνει αγώνας όλης της κοινωνίας» Reviewed by Momizat on . Πάνω από 500 τρακτέρ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου - Ενισχύεται το μπλόκο - Μπούτας: Η κυβέρνηση μας ξεκληρίζει, δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί Πάνω από 500 τρακτέρ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου - Ενισχύεται το μπλόκο - Μπούτας: Η κυβέρνηση μας ξεκληρίζει, δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί Rating: 0

Οι αγρότες από τον κόμβο της Νίκαιας: «Ο αγώνας των αγροτών πρέπει να γίνει αγώνας όλης της κοινωνίας»

Οι αγρότες από τον κόμβο της Νίκαιας: «Ο αγώνας των αγροτών πρέπει να γίνει αγώνας όλης της κοινωνίας»

Πάνω από 500 τρακτέρ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου – Ενισχύεται το μπλόκο – Μπούτας: Η κυβέρνηση μας ξεκληρίζει, δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί

Φωτογραφία του Εχετλαίος Άτραγας.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους. Επί τόπου έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 500 τρακτέρ, ενώ στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Φωτογραφία του Εχετλαίος Άτραγας.

Η αστυνομία επέτρεψε στους αγρότες έπειτα από διαβουλεύσεις, να κινηθούν σε μία λωρίδα της εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Αθήνα. Μόλις όμως πήραν το πράσινο φως, οι αγρότες έστησαν μπλόκα σε ολόκληρο το δρόμο, κόβοντας εντελώς την κυκλοφορία. 

Φωτογραφία του Εχετλαίος Άτραγας.

Στη Νίκαια βρίσκεται ο κύριος όγκος των τρακτέρ υπό την πανελλαδική συντονιστική επιτροπή των μπλόκων, όπου επίσης έχουν βρεθεί μηχανήματα από Καρδίτσα, Τρίκαλα και Φάρσαλα.

Μαζί με τους αγρότες, στο μπλόκο έφτασε και πορεία εργαζομένων, παρουσία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, για να δείξουν, όπως δήλωσαν, με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των αγροτών.

Σχόλια (1)

  • Καμμενε πες αλεύρι!

    Αν έχει δίκιο ο Καμμενος και είναι στις κινητοποιήσεις μερίδα κομμουνιστών αγροτών ….εεε….τότε βλέπω το ΚΚΕ πρώτο κόμμα!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή