"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

“Οι Ακάλαντοι” στα Μεγάλα Καλύβια

lafarm

Σχετικά άρθρα

000000000000000000000000

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εορταστικό διήμερο στα Μεγάλα Καλύβια. Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου το κοινό απόλαυσε τη θεατρική παράσταση << ΟΙ ΑΚΑΛΑΝΤΟΙ>> από το μεγάλο παιδικό τμήμα του θεατρικού εργαστηρίου <<Σία Φαράκη>> του Ε.Λ.Ο.Κ. Κατόπιν δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά που εισήχθησαν με επιτυχία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Την εκδήλωση του Σαββάτου τίμησαν με την παρουσία τους.

00000000000000000000
Ο Υπουργός Ανάπτυξης κος Κωνσταντίνος Σκρέκας, Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κος Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Αντιδήμαρχοι κος Ηλίας Παπανικολάου και Χρυσόστομος Κυρίτσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Απόστολος Κολίτσας, ο κος Νίκος Αργύρης και Κοσμάς Καραλής μέλη του Δ.Σ. των Μ. Καλυβίων, ο κος Χρήστος Παπαπολύκαρπος επίτιμος Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ., ο κος Θωμάς Χαχάμης Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ., ο κος Γιώργος Χαχάμης Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου κα.
Ο οικοδεσπότης της βραδιάς και Πρόεδρος των Μεγάλων Καλυβίων κος Χρήστος Σκούφας, ξεκίνησε με ένα εγκάρδιο χαιρετισμό και ευχές για ένα ευτυχισμένο 2015.
Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση κουκλοθέατρου ,προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Μ. Καλυβίων. Όλοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το εορταστικό Διήμερο και ευχαρίστησαν τόσο την Τοπική Κοινότητα, όσο και το Σύλλογο Γονέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης