Οι ανασκαφές έφεραν στο φως μια τεράστια σβάστικα [Βίντεο] Reviewed by Momizat on . Mια γιγαντιαία σβάστικα, ανακάλυψαν εργάτες σε αθλητικό κέντρο στο Αμβούργο στην Γερμανία, που χρονολογείται από το Τρίτο Ράιχ. Η σβάστικα μήκους τεσσάρων μέτρω Mια γιγαντιαία σβάστικα, ανακάλυψαν εργάτες σε αθλητικό κέντρο στο Αμβούργο στην Γερμανία, που χρονολογείται από το Τρίτο Ράιχ. Η σβάστικα μήκους τεσσάρων μέτρω Rating: 0

Οι ανασκαφές έφεραν στο φως μια τεράστια σβάστικα [Βίντεο]

Οι ανασκαφές έφεραν στο φως μια τεράστια σβάστικα [Βίντεο]

Mια γιγαντιαία σβάστικα, ανακάλυψαν εργάτες σε αθλητικό κέντρο στο Αμβούργο στην Γερμανία, που χρονολογείται από το Τρίτο Ράιχ. Η σβάστικα μήκους τεσσάρων μέτρων ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια ανασκαφών στο στάδιο Hein Klink στο Αμβούργο.

Οι τοπικές αρχές ενημερώθηκαν αμέσως και τα σχέδια βρίσκονται σε εξέλιξη για να απομακρύνουν το σύμβολο του ναζισμού – παράνομο στη σημερινή Γερμανία – το ταχύτερο δυνατό.

Κατά τη διάρκεια των ανασκαφών για τη θεμελίωση νέων αποδυτηρίων οι εργάτες αποκάλυψαν μία σβάστικα εμβαδού 16 τετραγωνικών μέτρων! Η σβάστικα πρόκειται για τα απομεινάρια ενός μνημείου από την εποχή των Ναζί το οποίο είχε ανεγερθεί δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Λόγω του μεγέθους και του βάρους της η σβάστικα θα κοπεί σε κομμάτια για να απομακρυνθεί από το σημείο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή