Οι “Ανθρωποφύλακες” της χούντας και το σήμερα Reviewed by Momizat on . "Από τότε που γράφτηκε αυτό το βιβλίο, έχει περάσει σχεδόν μισός αιώνας. Το γεγονός πως επανεκδίδεται για πολλοστή φορά είναι απογοητευτικό. Σημαίνει πως, κανον "Από τότε που γράφτηκε αυτό το βιβλίο, έχει περάσει σχεδόν μισός αιώνας. Το γεγονός πως επανεκδίδεται για πολλοστή φορά είναι απογοητευτικό. Σημαίνει πως, κανον Rating: 0

Οι “Ανθρωποφύλακες” της χούντας και το σήμερα

Οι “Ανθρωποφύλακες” της χούντας και το σήμερα

afisa_anthwpofilakes“Από τότε που γράφτηκε αυτό το βιβλίο, έχει περάσει σχεδόν μισός αιώνας. Το γεγονός πως επανεκδίδεται για πολλοστή φορά είναι απογοητευτικό. Σημαίνει πως, κανονικά, θα έπρεπε να είχαμε πάει 50 χρόνια μπροστά και το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου να ήταν ακατανόητο, αν τα βασανιστήρια είχαν εξαφανιστεί. Αλλά η εξουσία χρειάζεται πάντα αυτό το εργαλείο. Και όσο οι άνθρωποι αφήνονται να εξουσιάζονται, με το δικό τους τρόπο θα συμβάλλουν στη διαιώνιση των βασανιστηρίων. Η άγνοια και η αδιαφορία είναι συνενοχή”.

Περικλής Κοροβέσης

Οκτώβριος 2013.

Την Πέμπτη 12 Ιούνη 2014 στις 8:00μ.μ. στην αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων του Δήμου Τρικκαίων, η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού συνδιοργανώνει με τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Θεσσαλίας την παρουσίαση του βιβλίου “ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ” μετά την επανέκδοση του από τις “εκδόσεις των συναδέλφων”.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον ίδιο τον συγγραφέα του βιβλίου Περικλή Κοροβέση.

 

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή