Οι ανυποχώρητοι αγώνες δικαιώνονται Reviewed by Momizat on . Την ίδια στιγμή, που η υπάκουη στην Ευρωπαϊκή Ένωση κυβέρνηση κλείνει σχολεία και υποβιβάζει κι’ άλλο τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας! Την ίδια στιγμή, Την ίδια στιγμή, που η υπάκουη στην Ευρωπαϊκή Ένωση κυβέρνηση κλείνει σχολεία και υποβιβάζει κι’ άλλο τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας! Την ίδια στιγμή, Rating: 0

Οι ανυποχώρητοι αγώνες δικαιώνονται

Οι ανυποχώρητοι αγώνες δικαιώνονται

katharistriesΤην ίδια στιγμή, που η υπάκουη στην Ευρωπαϊκή Ένωση κυβέρνηση κλείνει σχολεία και υποβιβάζει κι’ άλλο τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας!

Την ίδια στιγμή, που η κυβέρνηση συνεχίζοντας να υπακούει στις διαταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βάζει ποιο βαθειά το χέρι της στην τσέπη των αγροτών και των κτηνοτρόφων κλέβοντας ότι τους έχει απομείνει!

 

katharistries1Την ίδια στιγμή, δικαιώνεται ο ανυποχώρητος αγώνας των απολυμένων καθαριστριών και διατάσσεται με δικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πρωτοδικείου των Αθηνών η επαναπρόσληψή τους!

Την ίδια στιγμή, δικαιώνεται ο πολύμηνος αγώνας των απολυμένων της ΕΡΤ στο Ηράκλειο όταν, κρίνονται άκυρες οι απολύσεις τους από το Πρωτοδικείο!

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και οι καθαρίστριες μας δείχνουν το δρόμο που δεν είναι άλλος πέρα από τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ και την ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΣΤΑΣΗ.

 

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Αφήστε το σχόλιο σας