Οι ΑΝ.ΕΛΛ στην εκδήλωση μνήμης στη Βασιλική Reviewed by Momizat on . Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ τιμήσαμε το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου την μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων του ηρωικού χωριού της Βασιλικής από τους Ναζί Γ Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ τιμήσαμε το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου την μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων του ηρωικού χωριού της Βασιλικής από τους Ναζί Γ Rating: 0

Οι ΑΝ.ΕΛΛ στην εκδήλωση μνήμης στη Βασιλική

Οι ΑΝ.ΕΛΛ στην εκδήλωση μνήμης στη Βασιλική

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ τιμήσαμε το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου την μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων του ηρωικού χωριού της Βασιλικής από τους Ναζί Γερμανούς κατακτητές.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1Απλοί καθημερινοί άνθρωποι γεμάτοι όμως με αυταπάρνηση και γνήσια αγάπη για την πατρίδα έγιναν στην διάρκεια της Κατοχής αλλά και με αποκορύφωμα το ολοκαύτωμα του χωριού το 1944 τα φωτεινά μας παραδείγματα αυτοθυσίας και γενναιότητας για την ελευθερία της Ελλάδας και του λαού.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συνεχίζουμε δυναμικά την δράση μας για την δημιουργία μετώπου εθνικής ενότητας που θα έχει στόχο την εκδίωξη των σύγχρονων μνημονιακών κατακτητών και την ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και κυριαρχίας έχοντας πάντα στο μυαλό τα αθάνατα ιδανικά αντίστασης ηρώων όπως οι κάτοικοι της Βασιλικής.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής ν. Τρικάλων του κινήματος  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή