Οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων για τη δολοφονία μελών της Χ.Α. Reviewed by Momizat on . Η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής είναι ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που συνεχίζει τον εμφυλιοπολεμικό κύκλο αίματος Η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής είναι ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που συνεχίζει τον εμφυλιοπολεμικό κύκλο αίματος Rating: 0

Οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων για τη δολοφονία μελών της Χ.Α.

Οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων για τη δολοφονία μελών της Χ.Α.

Η εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής είναι ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που συνεχίζει τον εμφυλιοπολεμικό κύκλο αίματος που ευνοεί και εξυπηρετεί τα σκοτεινά και αποπροσανατολιστικά σχέδια της Κυβέρνησης και των οικονομικών κατακτητών.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στεκόμαστε με βαθιά οδύνη και μεγάλο προβληματισμό δίπλα στις οικογένειες τόσο του αντιφασίστα καλλιτέχνη της ραπ Παύλου Φύσσα όσο και των μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.Κάθε ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και σεβαστή.Δεν υπάρχουν ταμπέλες,κόμματα και παρατάξεις όταν υπάρχουν θάνατοι ανθρώπων και ειδικά νέων παιδιών.

Από τις πρώτες στιγμές της δολοφονικής επίθεσης ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος έσπευσε με ξεκάθαρο και ευθύ λόγο να μιλήσει για απόλυτη παρακρατική ενέργεια την ώρα που οι Κλουζώ των κατευθυνόμενων καναλιών των μεγαλοκεφαλαιοκρατών έβλεπαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών,Νίκο Μαζιώτη και αντίποινα εξ αριστερών.

Ο λαός όμως δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.Κόντρα στην βρώμικη προπαγάνδα των μεγάλων ΜΜΕ που αποκρύπτουν επιμελώς την σοβαρή περίπτωση παρακρατικής προβοκάτσιας και την ύπουλη τακτική αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας θα υψώσει ενωτική και ομόψυχη αντίσταση αλλά και εμείς ως Κίνημα δεν θα επιτρέψουμε τον αποπροσανατολισμό και τον διχασμό της κοινωνίας που ορέγονται η αντιλαϊκή Κυβέρνηση,τα ντόπια και ξένα κερδοσκοπικά κέντρα εξουσίας και οι λακέδες των μεγαλοαστικών ΜΜΕ.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή