ΟΙ ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων κατά της “Φυσάει Κόντρα” Reviewed by Momizat on . Σε διάστημα μόλις λίγων ημερών η δεύτερη συνεχόμενη ανακοίνωση του συνδυασμού «Φυσάει Κόντρα» αντί να αντιπολιτευτεί τον απερχόμενο δήμαρχο ή να παρουσιάσει το Σε διάστημα μόλις λίγων ημερών η δεύτερη συνεχόμενη ανακοίνωση του συνδυασμού «Φυσάει Κόντρα» αντί να αντιπολιτευτεί τον απερχόμενο δήμαρχο ή να παρουσιάσει το Rating: 0

ΟΙ ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων κατά της “Φυσάει Κόντρα”

ΟΙ ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων κατά της “Φυσάει Κόντρα”

Σε διάστημα μόλις λίγων ημερών η δεύτερη συνεχόμενη ανακοίνωση του συνδυασμού «Φυσάει Κόντρα» αντί να αντιπολιτευτεί τον απερχόμενο δήμαρχο ή να παρουσιάσει το πρόγραμμάτης όπως θα περίμενε ο Τρικαλινός δημότης να κάνει, με έκπληξη είδαμε πως ασχολείται και πάλι με το κίνημά μας λες και το πρόβλημα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Την προηγούμενη φορά την επιθυμία μας να ακούσουμε τα προγράμματα των υποψήφιων δημάρχων και να τους αξιολογήσουμε για αυτά ακριβώς την εξέλαβαν ως επικοινωνιακό τρικ. Λέτε να φταίει που δεν είδαμε ούτε μια συγκεκριμένη πρόταση για το τι θα κάνει το «Φυσάει Κόντρα» στο δήμο αν εκλεγεί; Υπερβολές λέμε εμείς.

Αυτή τη φορά ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παπαθανασίου κατηγόρησε το κίνημα ως κόμμα «με εθνικιστικό, ρατσιστικό και ταυτόχρονα αντιμνημονιακό λόγο;».

Δε θα μπούμε στον κόπο ,όσο και αν η αλήθεια είναι πως μπήκαμε στον πειρασμό, ούτε να σχολιάσουμε την γκεμπελικού τύπου ανακοίνωση με την οποία φασίστας είναι όποιος διαφωνεί μαζί του , ούτε να τον ακολουθήσουμε στο δρόμο της λάσπης και του περιθωρίου  που εύκολα τσουβαλιάζει  όποιον διαφωνεί μαζί του κρεμώντας του μια ωραία ταμπελίτσα προκειμένου να έχει ήσυχη την αριστερή , επαναστατική του συνείδησή. Με τα στερεότυπα της μεταπολίτευσης και τις πολιτικές της εμείς είμαστε μαλωμένοι ως κίνημα.

Απάντησή μας το τραγούδι των Active Member από το οποίο έχουν πάρει και το όνομα του συνδυασμού τους.

«Δε πιστεύω στη τύχη.

Όταν τα ψέματα πεθαίνουν, γεννιούνται ωραίοι στίχοι

και γλυκαίνουν το μίσος στους ιχνανθρώπους

ή τους πετάνε για πάντα μες στους πανέρημους τόπους…

… Μέσα στην πλάνη σας ένα όνειρο ατόφιο θα εκραγεί…»

«Και σε καλό» … να σας βγει με τον τρόπο που διαλέξατε να πορευτείτε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Εκ μέρους της συντονιστική επιτροπή

ν. Τρικάλων  του κινήματος

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή