Οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων στο Χρονίων Παθήσεων Reviewed by Momizat on . Στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο βρέθηκε το πρωί των Χριστουγέννων αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,τα μέλη της οποίας αντ Στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο βρέθηκε το πρωί των Χριστουγέννων αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,τα μέλη της οποίας αντ Rating: 0

Οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων στο Χρονίων Παθήσεων

Οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων στο Χρονίων Παθήσεων

Στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο βρέθηκε το πρωί των Χριστουγέννων αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,τα μέλη της οποίας αντάλλαξαν θερμές και εγκάρδιες ευχές με το προσωπικό και τους νοσηλευόμενους στο ίδρυμα.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ προσφέραμε γλυκίσματα και ευχηθήκαμε καλές γιορτές,χρόνια πολλά και υγεία στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αγάπης και στήριξης στους ανθρώπους που το έχουν άμεση ανάγκη τις άγιες αυτές ημέρες.Υπογραμμίσαμε επίσης την ευγενική,συγκινητική και ακατάβλητη παρουσία του νοσηλευτικού προσωπικού δίπλα στους ασθενείς με συνεχή προσφορά υπηρεσιών φροντίδας και περιποίησης.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να στείλουμε ξανα τις ευχές μας σε όλους τους συμπολίτες για μια νέα χρονιά με υγεία,αγάπη,αλληλεγγύη.

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
anell1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή