Οι απανταχού ταβλαδόροι καταφθάνουν στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . Ταβλικό γεγονός της χρονιάς αποτελεί για τους Καρδιτσιώτες το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο σύγχρονο τάβλι (backgammon) που θα γίνει στις 21-24 Μαρτίου στο ξενοδοχε Ταβλικό γεγονός της χρονιάς αποτελεί για τους Καρδιτσιώτες το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο σύγχρονο τάβλι (backgammon) που θα γίνει στις 21-24 Μαρτίου στο ξενοδοχε Rating: 0

Οι απανταχού ταβλαδόροι καταφθάνουν στην Καρδίτσα

Οι απανταχού ταβλαδόροι καταφθάνουν στην Καρδίτσα

Ταβλικό γεγονός της χρονιάς αποτελεί για τους Καρδιτσιώτες το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο σύγχρονο τάβλι (backgammon) που θα γίνει στις 21-24 Μαρτίου στο ξενοδοχείο THESSALIKON GRAND στην Καρδίτσα.

Ηδη οι πρώτοι επισκέπτες ”ταβλαδόροι” κατέφθασαν στην πόλη ετοιμοπόλεμοι και γεμάτοι αισιοδοξία οτι θα πάνε στον τελικό! Αλλοι πάλι ειναι πιό συγκρατημένοι και περιμένουν το ξεκίνημα για να εκφραστούν! Σε κάθε περίπτωση ομως εκείνο που ειναι σίγουρο ειναι οτι θα απολαύσουμε τάβλι εξαιρετικά υψηλού επιπέδου αφου κάποιοι απο τους παίκτες που θα ελθουν εχουν συμμετάσχει σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα οπως ο Χρήστος Γρούτσος απο τα Τρίκαλα (πρωταθλητής Ευρώπης 2009), ο Κώστας Μητρέλλης με πολλά χρυσά μετάλλια στην κατοχή του,οι Αυδής,Προυκάκης(που ειναι και πρόεδρος της Ομοσπονδίας), Κώστας Χιωτίνης κ.α.

Καλούμε για αλλη μια φορά τους Θεσσαλούς ταβλαδόρους να προσέλθουν στους αγώνες ειτε για να παίξουν και να αναμετρηθούν με διεθνείς παίκτες αποκομίζοντας εμπειρίες, ειτε για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν Παρασκευή 7,30μμ. (ο πρώτος γύρος) και συνεχίζονται την επομένη στις 11,00πμ και την Κυριακή.
(karditsalive.net)

Αφήστε το σχόλιο σας