Οι απόψεις Βλαχογιάννη για τη λαθροϋλοτομία Reviewed by Momizat on . Σε σύσκεψη, για τη λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, υπό τον Υπουργό κ. Καλαφάτη, συμμετοχή Βουλευτών, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Γεν. Σε σύσκεψη, για τη λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, υπό τον Υπουργό κ. Καλαφάτη, συμμετοχή Βουλευτών, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Γεν. Rating: 0

Οι απόψεις Βλαχογιάννη για τη λαθροϋλοτομία

Οι απόψεις Βλαχογιάννη για τη λαθροϋλοτομία

Σε σύσκεψη, για τη λαθροϋλοτομία, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, υπό τον Υπουργό κ. Καλαφάτη, συμμετοχή Βουλευτών, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου, της Γεν. Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος και Υπηρεσιακών Παραγόντων, έλαβε μέρος ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης.  Στην τοποθέτηση-παρέμβασή του ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, τόνισε την ανάγκη κάλυψης των αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων της περιφέρειας ενώ παράλληλα μίλησε για την ανάγκη προστασίας του δασικού πλούτου της χώρας.

-«Πρέπει να απαντήσουμε στο ερώτημα “ποιοι κόβουν ξύλα , από πού και ΓΙΑΤΙ”».

-«Άλλη προστασία πρέπει να έχει το δάσος, άλλη τα δένδρα που φυτρώνουν μέσα στα χωράφια».

-«Άλλες οι ανάγκες των ανθρώπων της υπαίθρου και άλλες των πόλεων».  

-«Μέλημά μας θα πρέπει να είναι “η προστασία αυτών, που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ” και ΟΧΙ το κυνηγητό αυτών που κόβουν ξύλα απ’ το κτήμα τους, για να περάσουν το χειμώνα.

-«Στην τόσο δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τον τόπο μας, ας ιεραρχήσουμε δικαιότερα τις ανάγκες των πολιτών».

-«Παράλληλα πρέπει να καταπολεμηθεί το λαθρεμπόριο ξυλείας και η λαθροϋλοτομία για εμπορική εκμετάλλευση».    

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή