Οι απόψεις του Κ. Σκρέκα για την εκπαίδευση Reviewed by Momizat on . Τις απόψεις του για την εκπαίδευση εξέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκας. Σε σχχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρει: Τα πλεονεκτήματα της νέας εκπα Τις απόψεις του για την εκπαίδευση εξέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκας. Σε σχχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρει: Τα πλεονεκτήματα της νέας εκπα Rating: 0

Οι απόψεις του Κ. Σκρέκα για την εκπαίδευση

Οι απόψεις του Κ. Σκρέκα για την εκπαίδευση

Τις απόψεις του για την εκπαίδευση εξέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής τρικάλων της ΝΔ, Κ. Σκρέκας. Σε σχχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρει:
Τα πλεονεκτήματα της νέας εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης παρουσίασε από του βήματος της Βουλής, ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας, στην ομιλία του επί του συγκεκριμένου Νομοσχεδίου.«Είναι αναγκαία» είπε «η θεμελίωση ενός ανθρωποκεντρικού εκπαιδευτικού συστήματος, ανοιχτού και προσβάσιμου σε όλους, το οποίο θα καλλιεργεί δεξιότητες, θα δίνει επαγγελματικά εφόδια και θα προάγει την αριστεία, δημιουργώντας ταυτόχρονα συνειδητοποιημένους πολίτες που θα μετέχουν του ελληνικού πολιτισμού».

«Το παρόν νομοσχέδιο»  συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «δρομολογεί αλλαγές και μεταρρυθμίσεις με στόχο την δημιουργία ενός Λυκείου φιλικού προς τον μαθητή, ευέλικτου και  αποτελεσματικού, που αποβλέπει στην καλλιέργεια, στην μόρφωση, στην ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας και φυσικά στην εκπαίδευσή των παιδιών μας,  και που θα τους προσδώσει τα απαραίτητα εφόδια και θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις ικανότητες και δεξιότητές που θα τους είναι απαραίτητες στην μετέπειτα ζωή τους».

«Επιτέλους» υπογράμμισε ο Τρικαλινός βουλευτής «το λύκειο αποκτά ουσιαστικό παιδευτικό ρόλο ανακτά το κύρος του και προσφέρει παιδεία υψηλών προδιαγραφών…»

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή