Οι Αργιθεάτες στο πλευρό του Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Τον Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας τον οποίο υποδέχθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έλ Τον Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας τον οποίο υποδέχθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έλ Rating: 0

Οι Αργιθεάτες στο πλευρό του Θανάση Λιούτα

Οι Αργιθεάτες στο πλευρό του Θανάση Λιούτα

Τον Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας τον οποίο υποδέχθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έλλη Τσιρογιάννη.

Ο κ. Λιούτας  εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος και η προσωπικά η ακούραστη πρόεδρος του κ. Τσιρογάννη για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη μεταλαμπάδευσή της στις επόμενες γενιές και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου.

Η κ. Τσιρογιάννη ξενάγησε τον κ. Λιούτα στα εκθέματα του Συλλόγου και δεν έκρυψε την ικανοποίησή της που ένας Θεσσαλός διεκδικεί την εκλογή του στη νέα Ευρωβουλή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή