Οι Βαρουσιώτες καθάρισαν τη γειτονιά τους Reviewed by Momizat on . Μια αξιέπαινη προσπάθεια ανέλαβε  ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Βαρουσίου, στο πλαίσιο ευπρεπισμού και καθαριότητας, μιας από τις ιστορικότερες περιοχές των Τρικάλω Μια αξιέπαινη προσπάθεια ανέλαβε  ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Βαρουσίου, στο πλαίσιο ευπρεπισμού και καθαριότητας, μιας από τις ιστορικότερες περιοχές των Τρικάλω Rating: 0

Οι Βαρουσιώτες καθάρισαν τη γειτονιά τους

Οι Βαρουσιώτες καθάρισαν τη γειτονιά τους

Μια αξιέπαινη προσπάθεια ανέλαβε  ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Βαρουσίου, στο πλαίσιο ευπρεπισμού και καθαριότητας, μιας από τις ιστορικότερες περιοχές των Τρικάλων.

Έτσι  δουλειά έπιασαν οι κάτοικοι της ιστορικής συνοικίας του Βαρουσίου, οι οποίοι σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων και το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές του 4ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων,που βρίσκεται στην περιοχή, πήραν σκούπες και καθάρισαν την συνοικία τους, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος που είναι την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Μεγάλη και καθοριστική σ’ αυτό το εγχείρημα υπήρξε η συμβολή των μικρών μαθητών του 4ου Δημοτικού σχολείου, οι οποίοι με μια σακούλα στο χέρι άδειασαν κάδους σκουπιδιών και καθάρισαν δρόμους, πλατείες, παιδικές χαρές και κοινόχρηστους χώρους του Βαρουσίου, μαθαίνοντας στην πράξη πόσο σημαντικό είναι να προστατεύει κανείς το περιβάλλον και να κρατάει καθαρό το χώρο μέσα στον οποίον ζει και δημιουργεί.

Επίσης τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων προέβησαν στην αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων και στην τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία του οικισμού.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια του Πολιτιστικού συλλόγου Βαρουσίου, πρόεδρος του οποίου είναι ο γνωστός ψυχίατρος κ. Γεώργιος Κλειδωνόπουλος και ευχή δική μας είναι να βρει σύντομα μιμητές και σε άλλες γειτονιές της πόλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή