Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτουν το μισθό τους στο κόμμα Reviewed by Momizat on . “Από τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτουν το βουλευτικό μισθό τους στο κόμμα και θα αμείβονται βάσει των οικονομικών τους αναγκώ “Από τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτουν το βουλευτικό μισθό τους στο κόμμα και θα αμείβονται βάσει των οικονομικών τους αναγκώ Rating: 0

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτουν το μισθό τους στο κόμμα

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτουν το μισθό τους στο κόμμα
“Από τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτουν το βουλευτικό μισθό τους στο κόμμα και θα αμείβονται βάσει των οικονομικών τους αναγκών” δήλωσε την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης, μιλώντας στην εκπομπή Action Day του Action24.
Ο κ. Γάκης διευκρίνισε πως αυτή είναι καταστατική δέσμευση του κόμματος και ελήφθη στο προηγούμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
“Ακόμα και τώρα οι βουλευτές μας πληρώνουν το 60% του μισθού τους σε εισφορές”, τόνισε.
Ενώ έχει αποφασιστεί το μέτρο αυτό να ισχύσει από την επόμενη βουλευτική περίοδο ο κ. Γάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί από την αρχή της νέας χρονιάς.
Σε ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου, για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να εφαρμόσει ανάλογες πολιτικές και για τους υψηλά αμειβόμενους του δημοσίου τομέα, ο κ. Γάκης τόνισε πως αυτή η απόφαση δεν αφορά την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και προορίζεται να εφαρμοστεί μόνο σε εκλεγμένους βουλευτές του κόμματος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή