Οι Γάλλοι Glowsun στα Τρίκαλα! Reviewed by Momizat on . Το ταξίδι των Γάλλων Glowsun είναι μακρύ και δύσκολο. Ξεκινήσανε το 1997, αλλάξανε και αρκετές φορές το line up τους, βγάλανε 2 demo και μετά καταφέρανε να σταθ Το ταξίδι των Γάλλων Glowsun είναι μακρύ και δύσκολο. Ξεκινήσανε το 1997, αλλάξανε και αρκετές φορές το line up τους, βγάλανε 2 demo και μετά καταφέρανε να σταθ Rating: 0

Οι Γάλλοι Glowsun στα Τρίκαλα!

Οι Γάλλοι Glowsun στα Τρίκαλα!

glowΤο ταξίδι των Γάλλων Glowsun είναι μακρύ και δύσκολο. Ξεκινήσανε το 1997, αλλάξανε και αρκετές φορές το line up τους, βγάλανε 2 demo και μετά καταφέρανε να σταθεροποιήσουν το σημερινό line up τους. (το 2005 συγκεκριμένα)
Από το 2005 βέβαια μέχρι τώρα είναι-να μην είναι μία 8ετία; Και καθώς εμείς αλλάζουμε κυβερνήσεις σαν τα πουκάμισα, οι Glowsun βγάζουν το εξαιρετικό «The Sundering» (http://www.youtube.com/watch?v=BuKrQ-LuQiI). Τώρα βέβαια τι να περιμένεις; Να περιμένεις stoner-ιες αλλά stoner-ιες όπως το κάνανε στις αρχές των νάηντιζ. Λίγο Kyuss και αρχές Queens of the Stone Age. Με το δίσκο αυτό λοιπόν ξεπηδήσανε και αυτοί σαν άλλο «ψυχεδελικό» μανιτάρι στον χάρτη της Ευρώπης και ξεκίνησαν να κυνηγάνε τις live εμφανίσεις.
Έχουμε και λέμε: lives στην Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία και με μπάντες όπως οι Karma to Burn και οι Yawning Man. Το καλύτερο βέβαια ήρθε στο «Stoned from the Underground» του 2011 όπου έδειξαν το ταλέντο τους (πέρα από τον κόσμο που πήγε προφανώς) στους Monster Magnet, Church of Misery, My Sleeping Karma. ‘Έτσι ήρθε το split με τους Electric Moon και η «Santa Psychedellica» tour με Sungrazer και Hypnos69. Και μετά, το 2012, χτύπησαν και ένα Desertfest. Α και συμμετείχαν και στην «Up in Smoke vo.1 tour. Έτσι γιατί μπορούν. Βέβαια, ξεκίνησαν να ηχογραφούν και το δεύτερο δίσκο τους που λέγεται «Eternal Season» με την Napalm Records (Καλά τι έχει βγάλει αυτή η εταιρεία μέσα σε ένα χρόνο, δεν υπάρχει).
—————————————————————————
Και επειδή έχουμε και κρίση, βάλαμε και τιμή προπώλησης 10e, με early bird εισιτήρια στα 8e.
Α, και όλα αυτά στα Τρικαλα μην ξεχνιόμαστε.

http://www.youtube.com/watch?v=uvMx88R29JQ
http://www.youtube.com/watch?v=DVVlUlNxtMY

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή