“Οι γιατροί δεν θα γίνουν έμποροι” Reviewed by Momizat on . ΔΗΛΩΣΗ Χτες ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ετοιμάζει νομοσχέδιο προκειμένου να εφαρμόσει στα Νοσοκομεία απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή. Υποθέτουμε –αν και δεν ΔΗΛΩΣΗ Χτες ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ετοιμάζει νομοσχέδιο προκειμένου να εφαρμόσει στα Νοσοκομεία απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή. Υποθέτουμε –αν και δεν Rating: 0

“Οι γιατροί δεν θα γίνουν έμποροι”

“Οι γιατροί δεν θα γίνουν έμποροι”

ΔΗΛΩΣΗ

Χτες ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ετοιμάζει νομοσχέδιο προκειμένου να εφαρμόσει στα Νοσοκομεία απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή.

Υποθέτουμε –αν και δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι- πως ο κ. Γεωργιάδης γνωρίζει πως εκατοντάδες χειρουργικές αίθουσες στα Νοσοκομεία της χώρας παραμένουν κλειστές από έλλειψη προσωπικού και υλικών. Υποθέτουμε ακόμη πως ο κ. Γεωργιάδης γνωρίζει πως στη χώρα μας υπάρχουν πάνω από 3 εκατ. ανασφάλιστοι και άποροι που στερούνται τα στοιχειώδη για την καθημερινή τους επιβίωση.

Πώς λοιπόν τα χειρουργεία που αντικειμενικά αδυνατούν να λειτουργήσουν το πρωί θα λειτουργούν το απόγευμα; Με ποιο προσωπικό και ποια υλικά;

Ο κ. Γεωργιάδης προφανώς επιδιώκει να χειρουργούν τα Νοσοκομεία μόνον όσους έχουν να πληρώσουν, αναθέτοντας στον Άδη να φροντίσει για τους οικονομικά αδύναμους.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί, έχοντας βαθειά συναίσθηση του όρκου που έδωσαν, δεν πρόκειται να γίνουν έμποροι, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους απάνθρωπους και εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και των τοκογλύφων δανειστών μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή