Οι γιατροί συμπαραστέκονται στους αγρότες Reviewed by Momizat on . ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ   Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ χαιρετίζει τις αγωνιστ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ   Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ χαιρετίζει τις αγωνιστ Rating: 0

Οι γιατροί συμπαραστέκονται στους αγρότες

Οι γιατροί συμπαραστέκονται στους αγρότες

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών της χώρας. Με την πεποίθηση ότι η πρωτογενής παραγωγή, με αιχμή του δόρατος την αγροτική οικονομία, αποτελεί βάση επιβίωσης του λαού μας και κεντρικό άξονα της όποιας παραγωγικής προοπτικής, υιοθετούμε το σύνολο των αιτημάτων των αγροτών και καλούμε τους γιατρούς, τα συνδικάτα και όλο το λαό σε αγωνιστική συμπαράταξη με τους αγρότες της χώρας μας.

-Αποκρούομε την προσπάθεια κοινωνικού αυτοματισμού που επιχειρείται, δεν πουλάμε τα χωράφια, δεν πουλάμε πατρίδα, δεν στέργουμε στη μετατροπή των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών σε αγοραία  εμπορεύματα, δεν παραδίδουμε τις ζωές μας βορρά στις απαιτήσεις των κερδοσκόπων.

Για το Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή