"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Οι Γιατροί του Κόσμου δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Μέσα από μία σειρά επισκέψεων της Κινητής Παιδιατρικής και Οδοντιατρικής Μονάδας σε ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας, οι Γιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε αυτές για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα το Σάββατο 22/11 και την Κυριακή 23/11 θα βρίσκεται στα Τρίκαλα. Σημείο συνάντησης: Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων (διεύθυνση: Τσιτσάνη Βασιλείου 31) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.
Η ενημέρωση για τα παιδιά που δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη γίνεται σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και το γραφείο Πρόνοιας κάθε Δήμου.
Ειδικότερα, ο εμβολιασμός παρέχεται σε παιδιά χωρίς καμία ασφαλιστική κάλυψη, ενώ δίνεται προτεραιότητα σε όσα παιδιά παραμένουν για πολύ καιρό ανεμβόλιαστα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των Γιατρών του Κόσμου, μέχρι σήμερα μέσα από τις δράσεις έχουν εξεταστεί 4.912 παιδιά, από τα οποία:
• 3.734 παιδιά επισκέφθηκαν παιδίατρο
• 3.024 παιδιά εξετάστηκαν από οδοντίατρο
• 2.061 παιδιά εμβολιάστηκαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης