«Οι δράσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» για το 2014» Reviewed by Momizat on . Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες ( ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες ( ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Rating: 0

«Οι δράσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» για το 2014»

«Οι δράσεις του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» για το 2014»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες ( ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, κλείνοντας ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά διοργάνωσε «ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ» με τη συμμετοχή των μελών και του προσωπικού του κέντρου.

 

Οι δράσεις ήταν οι εξής:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/05/2014

«Αθλητική Ημέρα» στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου σε συνεργασία με το τμήμα Ειδικής Αγωγής του Τ.Ε.Φ.Α.Α Τρικάλων. Τα μέλη του κέντρου συμμετείχαν σε αγωνίσματα και ομαδικά παιχνίδια.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 02/06/2014

«Περίπατος στην Παλαιά Πόλη και στο Φρούριο». Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα πλακόστρωτα σοκάκια του Βαρουσίου και να περπατήσουν με τελικό προορισμό το Φρούριο.

 

ΤΡΙΤΗ 03/06/2014

Παρακολούθηση Παράστασης Καραγκιόζη στο «Θέατρο Σκιών» με εμψυχωτή τον Κο Νίκο Τζήκα.

 

ΠΕΜΠΤΗ   05/06/2014

«Ημέρα Περιβάλλοντος»

Επίσκεψη στον Ζωολογικό Κήπο & περίπατο στο Λόφο του Προφήτη Ηλία

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/06/2014

Κλείνοντας το «Δεκαήμερο Δράσεων» πραγματοποιήσαμε μια αποχαιρετιστήρια συνάντηση για γονείς και μέλη του κέντρου, με μία Εκδρομή στο Ιππικό Κέντρο «ΦΙΛΟΝΕΙΚΟΣ» στην Καρδίτσα. Τα μέλη ενθουσιάστηκαν ενθουσιάστηκαν στη θέα των αλόγων, ξεναγήθηκαν στους χώρους φύλαξής τους και ζήτησαν να επισκεφτούν ξανά το συγκεκριμένο χώρο.

 

 

Το κέντρο συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του μέχρι τέλος Ιουλίου.

 

                                                               ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ifaistos1 ifaistos2 ifaistos3 ifaistos4 ifaistos5 ifaistos6

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή