Οι δύο άσοι στην ομάδα Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Μέσα στον ορυμαγδό της μετριότητας και της γραφικότητας, που έχει ενσκήψει εσχάτως στο δημόσιο βίο του τόπου μας ,δύο εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου έλαμψαν με τ Μέσα στον ορυμαγδό της μετριότητας και της γραφικότητας, που έχει ενσκήψει εσχάτως στο δημόσιο βίο του τόπου μας ,δύο εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου έλαμψαν με τ Rating: 0

Οι δύο άσοι στην ομάδα Παπαστεργίου

Οι δύο άσοι στην ομάδα Παπαστεργίου
Μέσα στον ορυμαγδό της μετριότητας και της γραφικότητας, που έχει ενσκήψει εσχάτως στο δημόσιο βίο του τόπου μας ,δύο εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου έλαμψαν με την σεμνότητα και την αποτελεσματικότητα τους, κατά την διάρκεια της θητείας τους ως Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Τρικκαίων.
Αναφέρομαι φυσικά στη Βασιλένα Μητσιάδη και τη Ελένη Αυγέρου -Κογιάννη.
η εικόνα προφίλ της Vasilena Mitsiadi, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Η πρώτη,σ` ένα  τομέα όπως της Παιδείας και Πολιτισμού που της ταιριάζει απόλυτα,λειτούργησε άψογα τις εκπαιδευτικές δομές,ενώ έδωσε ταυτόχρονα το δικό της χρώμα στα δρώμενα της πόλης μας.
η εικόνα προφίλ της Ελένη Αυγέρου, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κοντινό πλάνο
Από την άλλη η αυτοδημιούργητη οικονομολόγος και πρώην συνεργάτης του νυν επιτρόπου κ.Δημ.Αβραμόπουλου (από την εποχή του ΚΕΠ),έβαλε τάξη στα οικονομικά του Δήμου ,δίνοντας έμφαση στην αποπληρωμή των οφειλών προς τους  επαγγελματίες,τονώνοντας την τοπική αγορά τις δύσκολες τούτες ώρες.
Εύγε λοιπόν και καλή συνέχεια κυρίες μου. Τα Τρίκαλα έχουν ανάγκη το ήθος σας και την αξιοσύνη σας.
Αυτοδιοικητικός

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή