Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Reviewed by Momizat on . Aριστοτέλης Κερασοβίτης 1) Είναι γνωστό ότι η συσσωρευση πληθυσμών στα μεγάλα αστικά κέντρα δημιούργησε πλείστα προβλήματα όπως η έλλειψη χρόνου, επικοινωνίας, Aριστοτέλης Κερασοβίτης 1) Είναι γνωστό ότι η συσσωρευση πληθυσμών στα μεγάλα αστικά κέντρα δημιούργησε πλείστα προβλήματα όπως η έλλειψη χρόνου, επικοινωνίας, Rating: 0

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Aριστοτέλης Κερασοβίτης

η εικόνα προφίλ του Aristotelis Kolotes Kerasovitis

1) Είναι γνωστό ότι η συσσωρευση πληθυσμών στα μεγάλα αστικά κέντρα δημιούργησε πλείστα προβλήματα όπως η έλλειψη χρόνου, επικοινωνίας, αδιαφορίας κτλ. Αντίθετα στην επαρχία ο χρόνος είναι άφθονος η επικοινωνία καθημερινή και την αδιαφορία την αντικαθιστά… η περιέργεια. Μία περιέργεια καφρίλας και αμορφωσιας ενδεικτική του επιπεδου μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.

2) Εσείς που την ψάχνετε πολύ είστε τρελαμενοι μου λέει νωρίτερα κάποια νεαρή κοπέλα η οποία είναι της άποψης ότι όσα πιο λίγα ξέρεις τόσο καλύτερα… Καλά κοπέλα μου της απαντω, εσένα αμα σε ρωτήσουν εαν πετάει ο γαιδαρος να πείς ναι!

Δύο διαφορετικά περιστατικά την ίδια μέρα που ειδικα το πρώτο με εξόργησε τρομερά. Ακόμη θυμάμαι τον φίλο μου τον Θανάση στην Αίγινα με την Κυνική άποψη των πραγμάτων να μου λέει ότι πρέπει να αγωνιστουμε για να αλλάξουμε την κοινωνία.

Ρωτάς εαν η κοινωνία θέλει να αλλάξει του απάντησα τότε. Ποιά κοινωνία ρε Θανάση θα συμπλήρωνα τώρα, αυτή των χυδαίων και αφώτιστων, των κάφρων και των βλαμένων… Πεδίον δόξης λαμπρό απλωνεται μπροστά μας…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή