Οι Εθελοντές έβαψαν και πρόσφεραν αβγά Reviewed by Momizat on . Κόκκινα αβγά και ελπίδα, χαμόγελο και αισιοδοξία, τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας από τον Δήμο Τρικκαίων και τους Εθελοντές Τρικάλων. Ανήμερα τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλί Κόκκινα αβγά και ελπίδα, χαμόγελο και αισιοδοξία, τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας από τον Δήμο Τρικκαίων και τους Εθελοντές Τρικάλων. Ανήμερα τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλί Rating: 0

Οι Εθελοντές έβαψαν και πρόσφεραν αβγά

Οι Εθελοντές έβαψαν και πρόσφεραν αβγά

Κόκκινα αβγά και ελπίδα, χαμόγελο και αισιοδοξία, τις ημέρες της Μ. Εβδομάδας από τον Δήμο Τρικκαίων και τους Εθελοντές Τρικάλων.
Ανήμερα τη Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017, στη γωνία των οδών Γαριβάλδη και Βύρωνος, πραγματοποιήθηκε το κατ’ εξοχήν έθιμο της Μ. Πέμπτης, το βάψιμο των αβγών. Σύλλογοι, πολίτες και εθελοντές προσέφεραν αβγά που βάφτηκαν και δωρίζονται σε ιδρύματα του Δήμου Τρικκαίων.

Οι Εθελοντές Τρικάλων έβαψαν και πρόσφεραν αβγά
Η δράση είχε ως στόχο την ενίσχυση του εθελοντισμού, μέσα στο πλαίσιο του πνεύματος των ημερών του Πάσχα. Μάλιστα προσέφεραν αβγά αρκετοί συμπολίτες, καθώς και οι επιχειρήσεις Μπαλωμένος, Τζώρτζης και Κονταξής, ενώ οι επιχειρήσεις «Θεσσαλίς», βαφές αβγών «Ανατολή» και οξοποιία «Μετέωρα» προσέφεραν εξοπλισμό και υλικά για το βάψιμο των αβγών.
Τους συμπολίτες και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ευχαριστούν θερμώς, ο Δήμος Τρικκαίων και οι Εθελοντές Τρικάλων για τον ενστερνισμό της εθελοντικής δράσης και για την προσφορά τους στους τρικαλινούς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή