"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Οι εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Eκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε 116 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα διοργανώνει και φέτος το υπουργείο Πολιτισμού, για την αυγουστιάτικη πανσέληνο.


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της Πανσελήνου, Πέμπτη 18 Αυγούστου, αλλά και στις 17, 19, 20 και 21 Αυγούστου. Περιλαμβάνουν μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικές εκθέσεις, προβολές ταινιών, βραδιές ποίησης κ.ά.


Στα Τρίκαλα μουσική εκδήλωση με τίτλο «Φεγγάρι μου Λαμπρό!» θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στο Βυζαντινό Κάστρο Τρικάλων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στα μελωδικά τραγούδια των δημιουργών Γιάννη Σπανού και Μίμη Πλέσσα με την ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη. Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.


Την ίδια ημέρα ανοιχτός με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από τις 9 έως τις 12 το βράδυ ,θα είναι ο χώρος του σπηλαίου Θεόπετρας από την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας –Σπηλαιολογίας, ενώ μουσική εκδήλωση θα διοργανώνει ο δήμος Καλαμπάκας στο πάρκο της Θεόπετρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης