Οι εκλογές έφεραν πολυκοσμία στον χορό των δικηγόρων Reviewed by Momizat on . Με δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κοπή πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων. Στην κατάμεστη, ελέω και επερχόμενων εκλογών, αίθουσα του ξε Με δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κοπή πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων. Στην κατάμεστη, ελέω και επερχόμενων εκλογών, αίθουσα του ξε Rating: 0

Οι εκλογές έφεραν πολυκοσμία στον χορό των δικηγόρων

Οι εκλογές έφεραν πολυκοσμία στον χορό των δικηγόρων

Με δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κοπή πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων. Στην κατάμεστη, ελέω και επερχόμενων εκλογών, αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ, παραβρέθηκαν άπαντες σχεδόν οι δικηγόροι του νομού, καθώς και οι δικαστές του Πρωτοδικείου Τρικάλων.
Ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος, κ. Δημ. Κοντογιάννης ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά, ενώ πιο επικριτικός στα όσα συμβαίνουν με τους δικηγόρους, ο πρόεδρος του ΛΑΕΔ, κ. Κ. Καραλής. Οι λαχνοί αφορούσαν σε πλούσια – κυριολεκτικά δώρα – ενώ η ορχήστρα προσέφερε πολύ όμορφες μουσικές στιγμές.
Ο μπουφές πλούσιος, οι συζητήσεις υπέρ το δέον σχετιζόμενες με τις εκλογές, παρότι δεν τράβηξαν λαχνό ή δεν παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι. Παρών, φυσικά, και ο έτερος διεκδικητής της προεδρίας κ. Νίκος Γουγουλάκης.
Αξιοσημείωτο και το κέφι που επικράτησε μέχρι αργά.

 6 1 2 3 4 5

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή