Οι εκλογές ήταν… διάλειμμα για τον Χρ. Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Αυτοψία στις εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Γλυκομηλιά – Κρύα Βρύση, πραγματοποίησε την Τετάρτη 28-05-2014, ο Αντιπεριφερει Αυτοψία στις εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Γλυκομηλιά – Κρύα Βρύση, πραγματοποίησε την Τετάρτη 28-05-2014, ο Αντιπεριφερει Rating: 0

Οι εκλογές ήταν… διάλειμμα για τον Χρ. Μιχαλάκη

Οι εκλογές ήταν… διάλειμμα για τον Χρ. Μιχαλάκη

Αυτοψία στις εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου Γλυκομηλιά – Κρύα Βρύση, πραγματοποίησε την Τετάρτη 28-05-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας κάνουν πράξη τα όσα έχουν υποσχεθεί στους κατοίκους για ένα ασφαλές οδικό επαρχιακό και εθνικό δίκτυο.

Συνομίλησε με τους κατοίκους και τον επιβλέπων μηχανικό της κατασκευάστριας εταιρείας για την πορεία των εργασιών και εμφανίστηκε ικανοποιημένος, μιας και προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς, κάτι που έχει ζητήσει και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, για να δοθεί προς χρήση στους πολίτες όσο γίνεται πιο σύντομα.

Είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό οδικό έργο, μέσω του προγράμματος «Πίνδος», μιας και πλέον οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να μετακινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής θα μεταφέρουν πιο γρήγορα τα εμπορεύματά τους.

Ένα έργο τουριστικής σημασίας, αφού οι χιλιάδες κάθε χρόνο επισκέπτες θα μπορούν να μεταβαίνουν στον ορεινό όγκο χωρίς προβλήματα και θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη μια εναλλακτική τουριστική διαδρομή του Νομού Τρικάλων.

mixalakis_kriavrisi1

(Από το γραφείο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιο σας