Οι Ελληνες φωτορεπόρτερς καταδικάζουν τις επιθέσεις βουλευτών της Χ.Α. Reviewed by Momizat on . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε) καταδικάζει τις νέες τραμπούκικες και απρόκλητες επιθέσεις νεοναζιστών κ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε) καταδικάζει τις νέες τραμπούκικες και απρόκλητες επιθέσεις νεοναζιστών κ Rating: 0

Οι Ελληνες φωτορεπόρτερς καταδικάζουν τις επιθέσεις βουλευτών της Χ.Α.

Οι Ελληνες φωτορεπόρτερς καταδικάζουν τις επιθέσεις βουλευτών της Χ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε) καταδικάζει τις νέες τραμπούκικες και απρόκλητες επιθέσεις νεοναζιστών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου (φωτορεπόρτερ, καμεραμάν, δημοσιογράφων) κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση, χωρίς να φοβούνται από τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες αποκαλύπτουν τις εγκληματικές δράσεις των συγκεκριμένων προσώπων, αυτών που η ιστορία θα πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων.
Τέλος καλούμε επίσης τους συναδέλφους να μην καλύπτουν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΛΩΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή